Ferietræning

En lille video af mig der træner lidt TRX!

På ferien var min tro følgesvend TRX´en selvfølgelig med, og selv om pladsen er trang kan man altid finde et spot til den 🙂

Share This:

Bloglovin

Follow my blog with Bloglovin

På denne side kan I også følge min blog og en masse andre,

Share This:

Den umulige drøm

Min store drøm er/ var at blive personlig træner med speciale i TRX, det er for så vidt også lykkedes, problemet er bare at jeg som fleksjobber ikke må starte som selvstændig.

Det kunne ellers være fedt at tilbyde at kunderne kunne komme hjem til mig og få personlig træning med TRX mm. Kunne også være fedt at tilbyde hjemmetræning ude hos kunderne, men desværre er jeg det meste af tiden afhængig af den offentlige trafik.

Og desværre er der nogle forventninger der ikke kan harmonere sammen hos min ene arbejdsgiver som gør at jeg ikke kan arbejde der som personlig træner, og det andet sted er muligheden desværre heller ikke. Men det kan jo være tingene lysner senere, så det på en eller anden måde lykkedes alligevel.

Jeg er desværre hæmmet en del som fleksjobber, både helbredsmæssigt og dermed time mæssigt, men desværre også af loven om fleksjob og selvstændigt erhverv. Havde måske været fedt hvis fleksjobber om ikke andet kunne starte selvstændig virksomhed for at hente de sidste timer, eller for at have alle de nominerede timer hos sig selv, det må da være bedre end kun at arbejde nogle af de timer jeg reelt kan, eller slet ikke at kunne finde et fleksjob der opfylder det jeg har brug for og kan som fleksjobber.

Share This: