Velkommen

Suspensiontræning/ ved Kim B tilbyder personlig træning med hovedvægt på træning med TRX stropper, men også med vægte og kettlebells samt anden funktionel træning.

Min styrke og force er TRX træning og genoptræning af en slidt/ svag ryg, med fokus på stabilitet, balance, og styrkelse af Core.

Efter 13 discusprolabser, 1 operation for prolabs (2010), og 1 operation for Spinal Stenose (2016) samt slidegigt i lænden, ved jeg om nogen hvad det vil sige at have ondt i ryggen.
Kroniske smerter er ikke til at spøge med.

Så når en klient kommer og siger de har så ondt at de ikke kan være nogen steder, eller ikke kan lave noget, så kan jeg 100 % følge dem og sige “Jeg ved hvad du mener og hvordan du har det”  Det tror jeg er de færreste trænere der kan sætte sig ind i og måske heller ikke har prøvet på egen krop.

Fordelen ved personlig træning er at fokus er på dig og dine behov, en træner som kun er der for dig, til at motivere og inspirere dig i din træning.

Jeg tilbyder TRX hjemmetræning i mit lokalområde Gundsømagle. Så kan træningen klares hos dig, i dit eget hjem, det kræver kun en dør med god plads omkring eller hvad du ellers har af muligheder i hjemmet for at hænge stropperne op.

Når vejret tillader det vil træningen foregå udendørs, bla. i min carport eller i din egen. så er du ikke bange for lidt frisk luft, og er du klar til at arbejde for at få varmet kroppen igennem, så er det måske lige noget for dig.

Jeg tilbyder TRX personlig træning for dig som enkeltperson eller sammen med en træningsmakker.

Så bor du i Gundsømagle eller omegn, så er her en unik mulighed for personlig træning på en anderledes måde

Lyder det som noget for dig, så send mig en mail på suspension@kimb.dk med dit navn og tlf. nummer, og jeg vil kontakte dig.

 

       Banner für Bedste fitness-blog 2018

Share This: