Kim B – Lidt om mig

Jeg hedder Kim og er 53 år gammel.

Jeg er uddannet Personlig træner, Fitnessinstruktør og Certificeret TRX Instruktør. Jeg har arbejdet som fitnessinstruktør og Hold Instruktør i snart 6 år.

Jeg brænder 100% for træning med min TRX, og har taget forskellige kurser inden for TRX. Jeg er i 2017 blevet certificeret TRX instruktør, som én af få i Danmark.

Du kan se mit CV her

Min tilgang til TRX træning kom gennem holdtræning i fitnesscentret, og så var jeg hooked.

Jeg har en svag ryg med slidgigt i lænden, har haft 15 diskusprolapser og 3 x spinalstenose, men efter 3 ugers genoptræning på Montebello i Spanien (2016) , gik det rigtigt godt fremad. Efter jeg kom hjem fra Spanien har jeg passet mine øvelser med fokus på core og stabilitet.

Jeg er igen blevet  opereret i ryggen i april 2020. Denne gang for 2 tilfælde af Spinal Stenose samt fjernelse af 2 prolabser.

Derfor ved jeg om nogen hvad der kræves for at genoptræne ryggen og jeg har fundet ud af at TRX er det optimale redskab til det, der er fuld fokus på core, balance, stabilitet og styrke, så kombineret med diverse stabilitets ryg øvelser på måtte, bold mm. er det nummer et.

Så hvis du har problemer med at træne i maskiner pga, diverse skader eller skavanker, så er TRX træning helt klart et godt alternativ og meget skånsomt og let at tilpasse til det niveau du er på.

Share This: